1001gedachten

Your tagline

08
Nov

Hoe komt een vrouw klaar....

zondag 8 november 2009

Belangrijk om te onthouden is, dat het een kwestie is van geduld en tijd. Het is geen 'wham, bam, thank you ma'm'. Zorg dat er een gezellige, vrije sfeer is. Dump de kinderen bij de oppas en zorg dat niets of niemand kan interrumperen.

Voor de lokatie van je G-spot is helaas geen TomTom beschikbaar, maar dat is maar goed ook want het mag allemaal lekker op de tast. Zorg dat je opgewonden bent en gebruik als je dat prettig vind een beetje glijmiddel. Jij als vrouw ligt op je rug en je zorgt dat je ontspannen bent. Leg een handdoekje onder je billen of investeer in een latex laken, je leest zometeen waarom precies. Je partner kan gezellig naast je liggen of tussen je benen zitten. Het is maar net waar jullie je prettig bij voelen. Laat hem zijn middelvinger in je vagina steken met de rug van zijn hand naar beneden. Het plekje dat jullie zoeken, vinden jullie aan de bovenkant dus de buikzijde. Hij moet met zijn vinger heel zacht en langzaam de bovenkant, buikzijde dus, van je vaginawand aftasten. Hij zal een verschil voelen in structuur. Als hij net bij je naar binnen is gegaan zal hij een ruwere materie voelen dan dieper naar binnen. Daar voelt het zachter. Met zijn middelvinger zal hij een sponsachtig stukje vinden dat hij kan 'indrukken'. Op datzelfde moment zul jij 'Ho, zeg! of iets in die trend roepen. Het voelt namelijk alsof hij op een powerknopje van je blaas drukt. Het voelt (onwennig) lekker. Jolijt! Jullie hebben jouw plekje gevonden! Nu kunnen jullie er plezier mee gaan maken..…inderdaad, zo simpel is het. Geneer je niet: ik heb hem ook pas enkele maanden geleden ontdekt! Het kan trouwens ook nog zo zijn, dat je partner allang weet waar hij moet zijn. Mijn lief wist dondersgoed mijn plekje te vinden en heeft hem eerder al meerdere malen geraakt, maar ik wist niet wat ik moest voelen…of ik was er gewoon nog niet klaar voor.

Jullie hebben nu de optie om jouw orgasme te bereiken met zijn vinger of je kiest ervoor om je hoogtepunt te beleven door penetratie van zijn penis. Dit laatste is verreweg het intiemst en leukste dus ik ga er vanuit dat jullie hiervoor zullen kiezen. De positie waarin het het makkelijkste zal zijn je hoogtepunt te bereiken, is liggend op je rug en je billen steunend op de bovenkant van je handen. Je billen raken de ondergrond nauwelijks of niet. Kantel je bekken ook iets naar boven / voren. De vrouwen zullen het prettig vinden om te lezen: de man moet in deze het werk doen. Als vrouw mag je lekker achterover liggen, genieten en het over je heen laten komen. Uiteraard laat je hem wel duidelijk weten wat je wel en niet lekker vindt en wanneer hij je plekje raakt. Als het goed is, ziet hij dit ook wel aan je lichaamstaal en als je een luidruchtige genieter bent dan zal er helemáál geen twijfel over bestaan.

Je partner is uiteraard een volhouder en weet gedurende een tijdje zijn penis op jouw plekje te maneuvreren. Je zult het gevoel gaan krijgen dat je moet plassen. En voilà: hier de reden van het eerder neergelegde handdoekje. Het plasgevoel kan je onzeker maken, maar het is nu de kunst niet te stoppen en door te gaan. Moet je echt plassen, dan ligt het handdoekje er niet voor niets. Maar geloof me: je hoeft niet te plassen. Ik heb mijn lief zelfs letterlijk gevraagd of ik aan het plassen was. Hij antwoordde ontkennend en verplichtte me om als het nodig was gewoon van me af te zeiken. Het is namelijk de aanloop naar dat orgasme dat je zo graag wilde voelen. Als je de angst dat je moet plassen eenmaal hebt losgelaten, ontspan en geniet dan. Iedereen geniet op eigen wijze dus dit gedeelte moet je zelf invullen. Je kunt je partner in de ogen kijken of fantaseer erop los, net wat jij het fijnste vind. Dat geldt ook voor het daadwerkelijke klaarkomen. Iedereen heeft een eigen aanloopje. De ene keer span ik graag mijn bekkenbodemspieren aan, maar de andere keer lig ik graag heel stil en heel ontspannen te genieten. Ontdek zelf wat jij prettig vindt, dat is onderdeel van het geheel!

Opeens voel je een golf door je lijf stromen vanuit het puntje van je tenen…..bij mij gaat het zelfs gepaard met tintelingen in mijn vingers en armen. Nu gaat het komen! Je stijgt ineens naar enorme hoogte en daarna voel je een intense tevredenheid over je neerdalen. Soms kun je echter ineens in tranen uitbarsten. Alsof die golf vanuit je tenen doortrekt naar je traanbuisjes. Volgens mij huilt negentig procent van alle vrouwen die dit gevoel voor het eerst meemaken. En zoals je in mijn vorige blogpost hebt kunnen lezen kun je nog wel een paar uurtjes zeer emotioneel zijn. De kans is zelfs groot dat je zult huilen als een klein kind zonder dat je precies weet waarom je huilt. Het is er gewoon en mijn tip: huil van je af! Het is lekker als je partner doorgaat. Maar schaam je ook niet als dat niet lukt, kruip dan lekker in zijn armen en laat je overmannen door je emoties.

Poehee, dat was een onderneming, niet? Laat je niet weerhouden van een tweede sessie! Als je het plekje eenmaal hebt gevonden en als vrouw onthoud hoe het voelt en hoe de stimulatie het lekkerste is, gaat er een deur voor je open. Elke opvolgende keer zal het makkelijker zijn om te genieten en klaar te komen. Het gevoel dat je moet plassen zal je nog een tijd houden, maar je leert onderscheid te maken tussen de verschillende 'plasgevoelen'.
Tot slot nog de belangrijkste tip: ga niet op een overweldigend orgasme liggen focussen en wachten. Het moet niet. Geniet van de seks samen, dat is het allerbelangrijkste en dat orgasme dat komt echt wel als de tijd er rijp voor is. Oefenen is toch ook hartstikke leuk? **

P.S. Mocht je na het lezen van deze tekst en tips je eerste orgasme hebben bereikt.....reageer dan even of stuur me een mailtje via mijn contactformulier. Omdat mijn ervaring nog zo vers in mijn geheugen ligt, vind ik het leuk om jouw succes en ervaring te lezen!

Update 17-1-'10 Afgelopen tijd ook wat dildo's uitgeprobeerd. Met dit glazen exemplaar lukt het bijna iedere keer weer om een hoogtepunt te beleven! Mijn lief en ik zijn enorm te spreken over Erotik-Sjop vanwege hun snelle en correcte afhandeling/levering. Ik raad je sterk af om bij Manoes.nl te bestellen!Trefwoorden: hoe komt een vrouw klaar, orgasme, vaginaal orgasme, emotionele ontlading, plassen, seks, hoogtepunt, huilen na de seks
108821 keer bekeken, 53 reacties

Geef jouw mening over of reactie op bovenstaande:
Naam
Email Wordt niet getoond!
UpdateJa, stuur mij een mail wanneer iemand reageert op dit item
Homepage: http://
Bericht
Spamcheck: Welke dag van de maand is het?
Hoi! Ik ben al een tijd geen maagd meer al zeker 8 jaar al niet. Maar nu heb ik nog nooit een orgasme gehad door mijn partner !nu ik dit heb gelezen ben ik blij dat ik niet de enigste ben. Ik schaam mij er best voor en mijn partner weet van niks.. Erg slecht want we hebben al bijna 3 jaar wat.. Maar de ene fake orgasme bouwt op een andere fake orgasme.. Want ja ik wil hem niet teleur stellen.. Hoe moet ik hem dit in godsnaam vertellen??!! Ik ben via dr clit wel klaar gekomen wel door me zelf Maar beter iets dan niets.. Vaak door de douche straal of een virberend eitje.. Ik heb ook een vibo en vaak genoeg geprobeerd om mezelf.te laten klaar komen.. Het lukt alleen niet.. Krijg een lamme hand! Ik zit nu niet lekker in me relatie omdat ik dacht dt het pobleem bij me vriend ligt.. Hij heeft namelijk een kleine penis.. Maar zo te lezen zaldit niet de oorzaak zijn. Toch had ik met een ex die een grotere penis had wel meer gevoel! Maar dat was een raar gevoel toen dacht ik echt van stop het voelt raar niet echt pijn maar anders raar gevoel.. En dan stopten we even.. Ik wil erg grasg klaar komen.. Heb nu 8 jaar gewacht en heb nog niks! Heb me er jaren bij neer gelegd.. Maar nu begint het aan me relatie te knagen.. Ik verlengd naar iemand met een grotere penis ivm dat ik dan meer voel.. Het is slecht dat weet ik . En ik wil.mijn relatie daar niet voor verbreken.. Wat kan ik doen?? Wat als.ik het hem vertel mijn partner dat ik al bijna 3 jaar niet klaar.kom en hem al die tijd hebt voortgelogen.. ?? Pff zit met me handen in het haar. Toch zijn er wel veel meiden die faken en er niet voor uit te durven komen.. Omdat 30% van de vrouwen maar kunnen klaar komen en de rest niet.. Iemand tipss.. Ervaringen.. ?? Groetjes een anonympje

Super verhaal maar waarom een penis? Een echtte kerel (haha) gebruikt gewoon een paar vingers en zijn tong.. Dat is verreweg het lekkerste vinden de meeste vrouwen en ja okee als ze echt ontspannen is dan ook een vinger in haar kontje. Elke meid/vrouw kan klaar komen, meestal heel stilletjes dus geen gillend orgasme en ik geniet er altijd van. Met 2 vingers in haar voel je dat echt wel.. Ze duwt je eerst naar buiten (dat is een reactie waar ze geen controle over heeft) daarna zitten je vingers bijna in haar baarmoeder.. Oefenen maar!

Excuses aan de subscribers dat er losse reacties kwamen en dus ook meerdere mails! Nu het restant gewoon in 1 bericht!

@anoniem van dinsdag 29 november 2011: Er zit heen tijdslimiet vast aan hoe lang het mag / moet duren voor je klaarkomt! Juist als je er teveel mee bezig bent, stel je het steeds langer uit omdat je je concentratie verlegt en het gevoel zo weer kwijtraakt. Wat ik zo lees ben je echt al een eind op weg! Ik wil je nog wel meegeven dat je niet moet faken hoor! Daar heb je alleen jezelf mee uiteindelijk! Geef je vriend gewoon eerlijk toe dat jij (nog) niet klaar bent gekomen maar dat je wel enorm hebt genoten. Het is echt niet zijn schuld als je geen orgasme beleeft door penetratie!

@Gerdien Donker: Fantastisch om je bericht te lezen! En gefeliciteerd dat het gelukt is! Geniet van de rest van je (seks)leven! :)

@tonny: wat vervelend dat je iets hebt meegemaakt waardoor je niet kunt klaarkomen! Is het iets psychisch? Misschien is het een idee om eens met een seksuoloog te praten? Je hoeft je daar echt niet voor te schamen! Ik heb zelf erg goede ervaringen met CASA. Zij werken dagelijks met vrouwen die vragen hebben op het gebied van en ook problemen hebben met seks en de beleving van seks! Veel sterkte!

@wuzzi: Als ik het zo lees heb je in elk geval enorm veel plezier in het op zoek zijn naar een orgasme ;) Je bent ook zeker op de goede weg! Ik denk dat je op het moment dat je vlakbij een hoogtepunt bent er teveel bij stilstaat! Ik herken dat wel. Dan moet je eigenlijk weer van voren af aan beginnen! Het gevoel van 'niet meewerken van je handen' dat je beschrijft, herken ik ook wel. Ik heb dat ook regelmatig. Het is een soort spierverkramping lijkt wel, maar dan zonder echt pijn. Ik weet niet wat het is, maar het lijkt me misschien een soort verzuring. Of misschien komt het door de bloeddruk die verhoogt door inspanning. Bij mij gaat dat altijd weg als ik eventjes pauze neem, een slok water neem en weer rustig aan opbouw!

@jacobi: vooropgesteld: als jullie beide van jullie seksleven genieten doe je niets fout! Kan je vriendin wel zichzelf tot een hoogtepunt brengen? En proberen jullie het door penetratie of met de hand / speeltjes? Ik denk dat het echt een kwestie is van blijven oefenen. De druk eraf halen en gewoon pret beleven. Niet focussen op het orgasme! Bedenk je ook dat heel erg veel vrouwen geen orgasme voelen! Ik heb het ook tot mijn 29e zonder gedaan!

@jongedame20: mijn ervaring is dat het met een man pas lukt als je het zelf helemaal onder de knie hebt en weet hoe het voelt en hoe je een hoogtepunt bereikt. Wat betreft het plassen: ik kan me best voorstellen dat je tijdens een orgasme alle controle over je spieren verliest en je dus plast. Weet je echter zeker dat het niet misschien een ejaculatie is? Spuiten komt ook voor bij vrouwen!

Excuses voor mijn laksheid wat betreft antwoorden. Ik heb een roerige tijd achter de rug. Daar wil ik nog een blog aan wijden. Ik zal zo een lange update-reactie posten :)

Hallo,

Ik las dit artikel een aantal weken terug en besloot om het eens uit te proberen. Alles lukt perfect tot het plasgevoel. Ik voel het 'plasgevoel', en ik krijg het helemaal warm en mn ademhaling versnelt, maar dan gaat dat gevoel ineens weer weg. Ook heb ik het moeilijk om wanneer ik dat gevoel krijg te blijven voortdoen, het doet heel veel deugd, maar het lijkt alsof mn handen niet meer willen meewerken.. Is dit normaal en kan ik hieraan iets doen?
Hopelijk kan jij me helpen.

Ik ben 20 jaar, ik heb iets mee gemaakt waardoor ik niet kan klaarkomen, ik ben onbewust gestressed.. als ik aan mijn gevoelige deel zit, begin ik met mijn spieren te trekken en het is heel gevoelig maar na een tijdje is het weg

Hartstikke bedankt, het is geslaag op eem gerustgestelde manier!

ik heb ook een vraag, als ik en mijn vriend seks hebben en ik ga bovenop heb zitten lijkt het soms alsof ik klaar kom alleen dan denk ik er teveel aan om klaar te komen en dan lukt het niet en dan fake ik soms eens.. hoe lang kan het duren voordat ik klaar kan komen leeftijd/ tijd? want bij elke keer dat we seks hebben is het harstikke lekker maar dan zit ik teveel in me hoofd dat ik waarschijnelijk weer moet klaar komen. en dacht ik dat ik een keer was klaar gekomen lees ik dit en dan voel ik me nog onzekerde... wat moet ik doen?

ik heb een vraag me vriendin is nog nooit klaar gekommen ze 23 jaar en we hebben al zes jaar sex met elkaar wat we ook doen het lukt niet ik kom wel klaar maar me vriendin komt niet klaar graag raad wat doen we fout

Hallo!
Het is me nog niet gelukt om klaar te komen. Als ik zelf bezig ben voelt het alsof ik er bijna ben, bij een man komt het niet in de buurt...
wat betreft daarbinnen (het voelt als een soort zakje/balletje, kan dat kloppen?) heb ik het idee dat het bijna lukt, maar mn hand is snel moe. Is het idee een hulpmiddel te gebruiken?
het probleem is alleen... dit gevoel om te plassen gaat over in echt plassen. zelfs als ik vantevoren goed naar de wc ga en een handdoek driedubbel opvouw, wordt mn bed nog altijd nat. Is er iets mis met mij, of wat kan ik doen om dit te voorkomen? In mn eentje vind ik dit niet zo'n probleem, maar met een man erbij zou ik me doodschamen, en oraal bevredigen gaat natuurlijk al helemaal niet...
Help! als het mezelf niet eens lukt, hoe moet het een man dan lukken?

@gekkie: heel veel vrouwen hebben dit probleem. Klaarkomen door penetratie is echt niet voor alle vrouwen weggelegd. Probeer in elk geval eens bovenstaande tips uit!

@,,- -: Wat is uberhaupt normaal? Squirten is iets dat veel vrouwen wel zouden willen kunnen denk ik! Zoek eens op Google naar die term! Je zult zien dat je niet de enige bent ;)

@Anoniem: jij hebt vast mazzel dat je vriendin altijd klaarkomt. En je vriendin ook! Niet bij alle vrouwen is dit zo vanzelfsprekend! Jammer dat je hier een vrij respectloze post over neerzet overigens!

ik wil weeten hoe ik kan niet klaar kommen tijdens sex hoe kan diet ik kan wel als ik met me zelf spel of me vriend maar verder niet help??

Ik kom zelf ook altijd klaar als ik me zelf vinger, ik spuit soms 1meter ver is dit normaal?

lekker klaarkomen voor de zwembad stralen

ik zorgde altijd voor een ander standje omdat ik het gevoel had dat ik moest plassen, ja het was een fijn gevoel, maar ik was écht bang dat ik zou moeten plassen. De tip over de handdoek is erg bruikbaar en ik hoop nu ook door penetratie klaar te kunnen komen.
hartstikke bedankt!

@ anoniem
Bij een vrouw is het wat moeilijk om klaar te komen denk ik. Mijn partner en ik zijn al 3 jaar bij elkaar maar ben nog steeds niet klaargekomen.
Denk dat het ook te maken heeft met ontspannend zijn en niet telkens eraan denkt. Misschien daarom dat het niet lukt bij mij.
Betreft mijn partner, het ligt niet aan hem want vind het heerlijk wat hij doet.

Ik snap niet dat sommige van jullie niet klaar komen, even serieus..

Mijn vriendin komt altijd klaar, en nee ze faked niet, ligt dit dan aan mij of aan je partner/jezelf?

Ik snap niet dat sommige van jullie niet klaar komen, even serieus..

Mijn vriendin komt altijd klaar, en nee ze faked niet, ligt dit dan aan mij of aan je partner/jezelf?

Wat een stijl- en spelfouten.

Ik kom lekker altijd klaar, haha lekker puh

Hoi ik heb deze post net gelezen en ik kreeg een enorme grijns op mijn gezicht, mijn lief vind het moeilijk te accepteren dat ik nog nooit klaar gekomen ben en dit " plekje " wat je beschrijft heeft hij al eens geraakt en ik was erg bang dat we dus iets fouts deden of dat ik echt zo nodig ineens moest plassen! maar nu ik dit weet gaan we het gewoon is proberen ik kan je niet genoeg bedanken, een groot deel van mijn onzekerheid is al verdwenen en we gaan t gewoon proberen ! xx

Hallo daar!

Bedankt voor je verhaal en goede uitleg+ tips.
Dit geeft mij iets meer zelfvertrouwen om door te gaan met waar we zo op hebben gehoopt (het klaar willen komen).
Ik probeer steeds om klaar te komen maar het is nog steeds niet gelukt, ik hoop dat dit iets heeft opgeleverd met het verhaal waar ik wat mee wil doen.
Ik heb de hoop nog niet opgegeven en mijn partner ook nog niet.
We houden te veel van elkaar en we bljven het proberen.

Als het gelukt is laat ik het weten als ik het niet vergeet.

Met vriendelijke groet,
D. Emmertje

Hoi,

Ik was even op zoek naar wat tips om klaar te komen.
Ik ben ontmaagd door me vriend op me 3 jaar geleden en ben nooit klaargekomen... :(
Ik weet niet hoe dat moet, ik zit er niet echt mee, maar wil het gewoon kunnen meemaken. en na 3 jaar sex mag dat nu wel.
Heeft iemand goeie tips ?

Adfentoe heb ik wel dat plasgevoel als mijn vriend met mijn klit speelt, maar dan bevries ik omdat ik een lekker gevoel ervaar maar de neiging heb om te plassen ofzo :S heel raar..

Hoop dat iemand me ermee kan helpen ..

x Jess

@Anoniem: probeer het wat meer los te laten. Niet per se moeten. Ga samen op onderzoek naar alles wat het lichaam de bieden heeft. Als je denkt dat je moet plassen dan ga je je er op focussen en op het moment dat je teveel gaat nadenken....is het moment alweer weg. Leg het hele orgasme-verhaal gewoon even tijdelijk naast je neer. Je zult dan vast een orgasme beleven op een moment dat het misschien niet verwacht ;)


@Alice: wat goed om te lezen dat zowel je partner als de seks geweldig is! Mijn ervaring is dat als je loslaat dat er een orgasme moet volgen aan het eind van een vrijpartij het niet lukt. Stel je partner vooral gerust door hem te vertellen dat je geniet van wat hij met je doet. Ga samen verder op onderzoek naar alles wat het lichaam de bieden heeft. Je zult dan vast een orgasme beleven op een moment dat het misschien niet verwacht ;)

@christine: als je niets meer kunt zeggen en het gevoel hebt dat je 'bevriest' dan ben je op de goede weg lijkt me! Laat je vriend een keer in een gesprek weten dat je als niets zegt dat is omdat je dat niet kan. Dat hij dan juist goed bezig is en je geniet. Laat hem dan juist doorgaan. Verdwijn maar even in je eigen wereldje en laat het over je heenkomen. Achteraf kun je tegen hem aan kruipen en vertellen wat je voelde en wat er door je heenging!

hoi

ik was net opzoek naar informatie over klaarkomen ik ben 23 jaar maar denk dat ik dit nog niet echt heb mogen mee maken in het verleden tot reeds .
ik heb een vriend waar ik het toch veel mee doe . en eerlijk heb ik 2 keer zo een gevoel gehad .
het was net als of ik bevroos ik kon niet meer bewegen of iets zeggen tegen hem . dan had ik ook dat plas gevoel jammer dat ik dat heb opgehouden heb er nu ook nog bang voor over een week zie ik hem eindelijk terug hij woond in turkije en wil dan ook me volledig kunnen ontspannen en laten gaan hier in hij ziet het in dat ik niet durf klaar komen
heb je misschien daar ook raad in

groetjes

Goed artikel! Mijn partner is geweldig, de sex is geweldig. Hij vindt het alleen heel vervelend dat hij me niet kan laten klaarkomen. Ik zit er een stuk minder mee omdat alles met hem al zo fijn is. Nu maar hopen dat het bij mij ook werkt dan!

Wie kan mij tips geven??

Ik wil klaar komen en dat lukt niet. We hebben alle tips die hier staan gevolgend, maar toch kan ik niet klaarkomen. Ik krijg het gevoel dat ik moet plassen, maar het gevoel blijf ik houden. Verder gebeurd er niets. Kan je me hierbij misschien helpen en tips geven?

@merredith: het is helemaal niet vreemd als er niets of bijna niets uit je vagina komt! Dat betekent helemaal niet dat er iets mis is met jou of je lijf. Maak je dus maar geen zorgen!

@Anoniem: zoals ik hierboven ook al schreef is het helemaal niet vreemd als er niets of bijna niets uit je vagina komt! En dat je G-spot overgevoelig moet zijn? Onthoud dat er in seks geen moeten bestaat. Elk lichaam reageert anders. Sommige vrouwen ervaren wel dat hun clitoris overgevoelig raakt bij te langdurige stimulatie. Maar ook daarvoor geldt dat dit zeker niet voor bij vrouwen het geval is. En hoewel de geslachtsorganen van mannen en vrouwen in zekere zin op elkaar lijken, ontwikkelen ze zich heel anders! Iets waar jij (over)gevoelig voor bent, vindt hij misschien waanzinnig lekker. En andersom ook natuurlijk!

bedankt voor je artikel! mijn viend heeft me al een aantal hele fijne orgasmen, waarvan ik niet wist dat het orgasmen waren (behalve de aller eerste x, want toen liep ik echt leeg!). Dus heel erg bedankt!

Alleen soms twijfel ik nu nog of ik nou wel of niet een orgasme heb. Ik huil wel iedere keer, en dan voelt het alsof ik er 1 heb, maar er komt helemaal niets uit mijn vagina.
En mijn vriend zegt dat mijn G-spot dan over gevoellig moet zijn als ik ben gekomen, maar dat is nooit zo?
Ten minste nooit over gevoelig dat het pijn gaat doen als hij verder gaat, zoals het bij hem wel is.

Groetjes Anoniem

ik heb dit gelezen en weet nu dus wanneer ik klaar kom.ik was laats klaargekomen maar erkomtbijna niets uit me vagina.is dat vreemd?denk je dat er wat met mijn baarmoeder aab de handis?

Ja ik heb het geprobeert en het ging erg goed! Super bedankt voor de tips, echt fijn dat er zone site is waar je alles kwijt kan.

Groetjes Joost

@Paulien --> Ik heb nog nooit gehoord dat je blaasontsteking krijgt van het stimuleren van je G-spot. Als je vaker last hebt van blaasontsteking (na seks) kun je het beste je huisarts even bellen of, als je dat niet durft, de Rutgers Nisso groep. Het kan namelijk wel zo zijn dat jij of je partner een bacterie bij je draagt die blaasontsteking veroorzaakt!

@Nynke --> Weet je zeker dat je plaste? Sommige vrouwen komen ook spuitend klaar (dat noemen ze 'squirten'. Ben je echt bang dat je plast dan kun je misschien een latex of lak laken kopen (bijvoorbeeld bij Erotik-Sjop, dat is een betrouwbare winkel waar ik vaker heb besteld!

En: zorg ervoor dat je van je bed snel in de douche kan komen. Mocht het dan toch niet volgens plan gaan dan kun je samen onder de douche springen. 'Verse urine' stinkt niet dus wees daar niet bang voor!

Hallo!

Ik heb vaker het plasgevoel gehad, samen met mijn vriend of met zelfbevrediging. Toen ik eens in mijn eentje was, en het gevoel weer kreeg, dacht ik; laat maar komen dan. En, blijkbaar heb ik toen wél geplast. Zelfs als ik net er voor naar de wc was gegaan!

Mijn vriend wil mij dolgraag laten klaarkomen, en elke keer dat het hem niet lukt, word hij een stuk onzekerder.. Nu hebben wij een geweldig standje gevonden, waardoor ik gewoon psychologisch al klaar kom, maar ik hou het van het eerdere incidentje nog in, en stap van hem af. Ik wil hem absoluut niet onderpiesen, dus hoe moet dit nu?

Hallo,

ik heb gehoord dat als je Gspot word gestimuleerd en dat je echt het gevoel krijgt dat je moet plassen maar je maakt het niet af, dat je kan hebt om blaasontsteking te krijgen? Mijn vriend stopte het namelijk eens bij mij te doen want ik dacht dat ik ging plassen. (Maar ik wist hier nog niets van dus), en de volgende dag had ik blaasontsteking. Maarja, bedankt voor dit verhaaltje, ben er heel wat wijzer op geworden! :)

Groetjes Paulien

Beste Joost,
Ook voor kontvingeren geldt dat iedereen iets anders lekker vindt en je op ontdekkingstocht moet. Of eigenlijk: kunt!

Belangrijk is dat je het rustig aan doet en zorg vooral voor genoeg glijmiddel. Niets zo vervelend als stroefheid in deze! Smeer je vinger goed in met glijmiddel en bevoel met beleid de anus. De eerste keer en misschien zelfs de eerste paar keer kom je misschien helemaal niet toe aan een hele vinger erin. Masseer en streel zachtjes de opening en probeer zo steeds een stukje dieper te gaan.

Zorg voor volledige ontspanning en daarbij helpt het om vooraf lekker te douchen en de boel goed schoon te maken zodat je tijdens het vingeren niet bang bent voor nare luchtjes etc.

Succes en laat je weten als je het geprobeerd hebt?

Hoe doe je kont vingeren? ik weet niet zo goed hoe dat moet:$

hey,
ik wrijf altijd over mijn clitoris tot ik zo'n lekker gevoel krijg. Ik was er echt verslaafd aan, ik deed het soms wel 2 keer per dag. Nu heb ik een raar soort blaasje op mijn clitoris, en het is echt heel erg pijnlijk.
Mijn vraag is: hoe komt dat en hoe laat ik het zo snel mogelijk genezen?

alvast bedankt.

hoihoi, bedankt voor je informatie,
ik heb al is een spiegeltje geprobeert en alles gedrukt/gewreven/wrijven. ik heb me clitoris op allerlei dingen gevoelt. alles aangespannen ect.

en ik wrijf ook wel al aardig hard, en ik krijg altijd een heerlijke warme vloed, maar is dat nou een organisme?

een vinger in me doos gaat niet, dat doet behoorlijk pijn! ,

ik hoor het wel,
groetjes

Hoi Sanne,
Wat mij betreft is er niet een specifieke manier om te vingeren en als ik de mannen in mijn leven mag geloven zijn er meerdere manieren om jezelf te bevredigen. Het allerbelangrijkste is dat je je eigen lichaam goed leert kennen. Ga niet meteen voor de hoofdprijs (het orgasme) maar verken langzaam je hele lijf en vooral je vagina. Ga eens op de rand van je bed zitten met een spiegeltje en bekijk de boel eens goed. Raak je aan op verschillende plekjes en voel hoe dat voelt. Varieer tussen strelen, drukken en wrijven. Gebruik daarbij wat glijmiddel of je eigen spuug. Als je je clitoris aanraakt, probeer dan eens tegelijkertijd te doen alsof je je plas ophoudt. Je spant dan je spieren aan, waardoor het gevoel heftiger kan voelen.

Zorg in ieder geval dat je de tijd hebt en niet gestoord kunt worden. Zet een muziekje op waar je rustig van wordt. Zelf zet ik altijd instrumentale muziek op, omdat ik dan niet de neiging krijg om mee te gaan zingen.

En laat de gedachte dat je een raar kind bent los! Kon jij bij de eerste poging al lopen? Lukte fietsen meteen vanzelf? Oefening baart kunst. Zelfs na 15 jaar oefenen, ontdek ik nog steeds weer nieuwe dingen aan mijn eigen lijf.

Veel plezier bij je ontdekkingstocht en laat me weten hoe het afloopt!

hoi

ik ben 18 jaar, en wil mezelf leren vingeren, maar hoe doe je het nou precies? Het plekje vinden snap ik wel. maar ik doe het voor de 1e keer alleen.
mijn vriend heeft er nog geen talent in, en ik wil er ook niet als een raar kind bijlopen.

Hee anoniempje, hebben mijn tips gewerkt?

mooi verhaal een Het zal vast gaan werken ;)

Ja super, goeie info!

Als je lekker in je vel zit en tevreden bent met jezelf kom je vanzelf die toekomstige echtgenoot en vader van je kindjes tegen! En die man van mij, daar ben ik zeker zuinig op. Hij is er een uit [strike]duizend[/strike] 1001 ;)

Gaat lukken, nu nog een leuke man waar je leven mee kan beginnen en kinderen mee kan gaan maken, dat zou een hele grote wens in mijn leven zijn. Maar goed alles heeft zijn tijd nodig, en dit ook. Maar volgens mij heb jij een hele lieve man als ik op deze site rond kijk en lees, dat is kostbaar. pas goed op je man!!!

Dan heb je jezelf een prachtig kadootje gegeven om te vieren dat je jezelf hebt gevonden en voor je eigen geluk hebt gekozen! Ik wens je iig heel veel geluk en heel veel heerlijke orgasmes toe! :)

Het gekke is, ik heb geen partner meer, maar ik zou het ook niet met hem willen delen, om eerlijk te zijn. Maar ik heb wel gemerkt als je heel lang qua emotie met jezelf niet in een lekker patroon zit, dan kun je het ook niet. Je moet wel rust hebben in je leven. Maar ik weet wel dat ik niet meer zonder kan. maar goed men heeft speelgoed. ik weet dat mijn ex daar geen geduld voor heeft en zou hebben, daarom is het mijn ex. omdat ik me niet veilig voelde. Ik heb afgelopen vrijdag iets afgewerkt na 14 jaar, en toen ik het ondertekend heb en het speelde een belangrijke rol, toen kwam ik voor het eerst klaar. Het gekke is doordat het afgewerkt is dat ik de rust terug in mijn leven weer heb. met andere woorden mij gaat het goed.

Als je denkt dat je nooit eerder bent klaargekomen dan is dat ook zo! En het is toch helemaal niet gek dat je een en soms zelfs meerdere malen per dag wilt klaarkomen!? Als je die mogelijkheid hebt: geniet ervan! Beter meerdere orgasmes per dag beleven met een bedpartner dan dat je je vent achter het behang zou willen plakken...en dat meerdere malen per dag! Ga lekker op onderzoek uit en je ontdekt vast nog 1001 andere manieren en standjes om je hoogtepunt te bereiken!

Ja, ik heb het ook gevonden, ik ben nog nooit zo lekker klaar gekomen. ik vraag me af nu ik dit meegemaakt heb dat ik ooit eerder klaar gekomen ben. ik denk van niet. ik weet zeker van niet. Maar sindsdien wil ik iedere dag, en soms wel twee keer per dag, dat is toch gek!!, maar het maakt dat je veel rustiger bent en dat je ergens mee bezig bent en je hoofd erbij kan houden.

Dank voor je reactie! Leuk om te lezen dat mijn verhaal ondersteunend is geweest bij je ervaring! Veel plezier in de rest van je seksleven. Nu begint het pas echt! Genietze!

hallo!!
ik ben klaargekomen gisteravond
en het was géweldig
ik had het veel erger verwacht
en ik was ontzettend bang..
maar vantevoren had ik dit gelezen
en dat maakte me zo relaxed!!

x

Over mij

Je leest hier 1001 gedachten van mij: Anneke. 41-Jarige, gelukkige vrouw. Samenwonend met man, bewust zonder kids. Mijn verhalen gaan over gevoelens, ervaringen en emoties. Alles wat het dagelijks leven kleur geeft, vormt voor mij inspiratie om van mij af te schrijven.

Zoeken


Recente items

Op de hoogte blijven?

Top zoekwoorden

  • hoe kom je klaar
  • hoe komt een vrouw klaar
  • hoe kom je klaar
  • hoe kom ik klaar
  • hoe komt een vrouw klaar
  • hoe kom ik klaar
  • waarom trouwen
  • anaal klaarkomen
  • anaal orgasme
Anderen vertellen over dit item?