1001gedachten

Your tagline

11
Oct

Vertel jij eigenlijk al je seksuele fantasieŽn aan je partner? Anno 2009 zouden er toch geen taboes meer moeten zijn, maar uit verhalen van vriendinnen merk ik dat openheid over sekswensen niet vanzelfsprekend is. En dat vind ik raar. In mijn relatie is alles bespreekbaar. Wat mij betreft kan het niet gek genoeg en mag mijn partner over elk onderwerp en elke fetisj of fantasie zijn verhaal doen. Of het nu leer, slipjes, latex, hoge hakken, BDSM, een verkrachtingsscene, insmeren met PVC lijm, inpakken met plastic of een furry fetisj isÖ..Het kan ook best zijn dat hij een keer een vinger in zijn anus wil terwijl ik hem pijp of hij wil stiekem tijdens de wekelijkse boodschappen zijn latex pak aan onder zijn outfit.

Ik ben niet van al zijn fantasieŽn meteen enthousiast, maar ik ben bereid bijna alles te proberen. Zelf ben ik wat minder experimenteel in mijn gedachten, maar ben blij dat hij dat wel is. Ik heb zo al een heel aantal nieuwe ideetjes opgedaan om mezelf een plezier te doen. Sommige van zijn fetisjen zijn zelfs de mijne geworden!

Het werkelijkheid maken van een fantasie kan zo leuk zijn! Met zijn tweetjes op ontdekkingstocht. De eerste keer is het onwennigÖ.hij heeft zijn fantasie al wat langer in zijn hoofd zitten en heeft tot in de details bedacht hoe het zou moeten gaan. De realiteit is vaak echter heel anders dan de fantasie. Maar het feit dat jullie samen iets vorm gaan geven, is eigenlijk al genoeg. Het is aanprutsen, zoeken, voegen, meten, praten, voelen, doen, proberen en voor je het weet ben je vijf uur spelen verder en blijkt die fantasie van twee minuten toch heel anders te lopen. Mij hoor je echter niet klagen. Want het is toch super dat je met zijn tweetjes je er hele nachten of weekenden mee kunt vermaken? Net zo lang schaven tot je iets bereikt wat je beiden leuk vindt.

Het kan ook tegenvallen en die fantasieŽn eindigen dus niet in het vaste slaapkamer-repertoire. Iets kan veel pijnlijker zijn dan gedacht, je partner vindt het misschien toch net niet zo leuk als jij had gehoopt, of de werkelijkheid haalt het gewoon niet bij wat je je in je hoofd had gehaald. En soms is het even door de teleurstelling heenbijten dat je vriendin net niet op het goede moment of op de gewenste manier de 'actie' uitvoert zoals je hem had uitgedacht.

Wat ga jij dus komend weekend doen? Je zorgt dat je huis sfeer uitademt, je schenkt je lief een lekker drankje in en probeer je partner dan eens te vertellen wat jij graag zou willen in bedÖof erbuiten natuurlijk. Geef hem ook de kans zijn verhaal te doen en ga vooral niet meteen tot actie over. Bespreek een en ander eens in alle openheid, maar sta niet te lang stil bij de redenen van een fantasie. Jij hebt waarschijnlijk ook wel eens iets in je hoofd gehad waarvan je dacht dat het raar of buitensporig was? Het betekent zeker niet dat je niet klopt of psychisch niet in orde bent!

Als je geen taboes toestaat in je relatie, hoef je je er geen zorgen over te maken. Sommige fantasieŽn zullen precies dat blijvenÖ.soms is dat zelfs maar beter ook. Maar met die fantasieŽn die jouw partner deelt of ook ziet zitten kun je je relatie spannend, afwisselend en diepgaander maken! **
Trefwoorden: fetisj, seksuele fantasie, taboes, communiceren, openheid, eerlijkheid, seks
6351 keer bekeken

Geef jouw mening over of reactie op bovenstaande:
Naam
Email Wordt niet getoond!
UpdateJa, stuur mij een mail wanneer iemand reageert op dit item
Homepage: http://
Bericht
Spamcheck: Welke dag van de maand is het?

Over mij

Je leest hier 1001 gedachten van mij: Anneke. 41-Jarige, gelukkige vrouw. Samenwonend met man, bewust zonder kids. Mijn verhalen gaan over gevoelens, ervaringen en emoties. Alles wat het dagelijks leven kleur geeft, vormt voor mij inspiratie om van mij af te schrijven.

Zoeken


Recente items

Op de hoogte blijven?

Top zoekwoorden

  • hoe kom je klaar
  • hoe komt een vrouw klaar
  • hoe kom je klaar
  • hoe kom ik klaar
  • hoe komt een vrouw klaar
  • hoe kom ik klaar
  • waarom trouwen
  • anaal klaarkomen
  • anaal orgasme
Anderen vertellen over dit item?